ECM Amstelland B.V.
Automaten & Drankenhandel
Over Ons

ECM Amstelland B.V. is opgericht in 1987, en staat voor Evenementen, Catering en Management, als aanvulling op de activiteiten van Resto Around The Clock  op het veilingterrein van FloraHolland Aalsmeer, voor het verzorgen van grote evenmenten en party-service op locatie, met name binnen de gebouwen van FloraHolland Aalsmeer.

In 1988 zijn wij als zelfstandige onderneming begonnen in het toenmalige drafcentrum in Hilversum. Daar hebben wij de exploitatie van het a la carte restaurant en diverse snacks stands ter hand genomen.
 
Vanaf 1991 hebben wij ons gespecialiseerd in de exploitatie van diverse automaten en behoort ook het leveren van kantine benodigdheden tot onze kernactiviteiten. Door onze efficiente  inkoop kunnen wij u tegen acceptabele prijzen de diverse producten van fabrikanten aanbieden. Topkwaliteit tegen interessante prijzen, waarmee u zich als ondernemer kunt onderscheiden.

Als service gerichte onderneming staan wij voor snelheid en flexibiliteit en zijn wij continu op zoek naar verbeteringen.
Dit heeft tot resultaat dat wij een constante en betrouwbare partner zijn waar u op kunt bouwen, die oplossingen kan aandragen voor de facilitaire dienstverlening binnen uw organisatie.HomeProductenInloggenBestellenDienstenAutomatenVerhuurOver Ons